• Benvinguts al Fai
  • image
  • image

ESPAIS AMB ENCANT

Casaments: esglesia, civil, banquet... tots els detalls

Diu la tradició que el dia del vostre casament ha de ser el més feliç de la vostra vida i a Sant Miquel del Fai ho disposem tot perquè ho sigui.

Per a una cerimònia religiosa, l'església de Sant Miquel us ofereix tota la bellesa i la solemnitat del romànic català per a segellar el vostre compromís. Si opteu per una celebració civil, la casa del Priorat i el seu exterior són els espais ideals per a celebrar una cerimònia senzilla en un entorn excepcional.

 

 

 

La cerimònia

Casament amb tots els detalls al Fai

Casament amb tots els detalls al Fai

Casament amb tots els detalls al Fai

Casament amb tots els detalls al Fai

Casament: convit amb molt estil al Fai

 

 

 

 

Si us interessa celebrar el vostre casament a Sant Miquel del Fai, podeu disposar de la singular església de Sant Miquel sota la balma per a una cerimònia religiosa. Per les cerimònies civils, disposeu de molts espais que donaran un toc elegant i especial a la festa: el pati de la balma, la terrassa mirador o les sales de la Casa del Priorat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fins a l’últim detall

Casament amb tots els detalls al FaiCasament esglesia de St. Miquel del FaiCasament: convit amb molt estil al Fai Casament amb tots els detalls al Fai Casament elegant i especial al Fai Casament esglesia amb tots els detalls

 

 

 

 

Celebrant el vostre casament a Sant Miquel del Fai viureu moments irrepetibles que voldreu recordar sempre. Els paisatges espectaculars que envolten la Casa del Priorat us oferiran la seva bellesa en la tradicional sessió de fotos per fer-ho encara més bonic i perdurable.

La Casa del Priorat disposa de salons acollidors i elegants per oferir banquets íntims o atendre a centenars de comensals amb un servei excel·lent i una restauració d'una qualitat exquisida.

 

El banquet

Casament: convit amb molt estil al FaiCasament amb tots els detalls al Fai Casament amb tots els detalls al Fai

Casament: convit amb molt estil al Fai Casament amb tots els detalls al Fai

 

 

 

 

La Casa Priorat ofereix múltiples possibilitats a l'hora d'organitzar tot tipus de banquets.
El piscolabis: la terrassa - mirador i el pati de la balma són ideals per oferir el piscolabis d'abans de l'àpat. Ambdós espais són molt especials i acollidors.
L'àpat: hi ha diferents sales on es pot celebrar el banquet i en totes es pot sentir la petjada de la història i de l'art. A part, també disposeu d'altres espais complementaris on es pot instal·lar el servei de bar i discoteca per acabar d'arrodonir la celebració amb una bona festa.
Sala Mirador - Sala de les Golfes - Sala Capitular - Sala Festejadors.
Tant pel que fa a l'elaboració de l'àpat pròpiament com pel guarniment, servei de discoteca i fotografia, us informem que no hi ha exclusivitat de servei.

 

 

Twitter fbicon Super3

banner